5:e och näst sista deltävlingen i KM Cup går av stapeln på lördag (31/8), och det är den klassiska Ronde van Gaarnsvijken.

Starten är vid Österåkers kyrka strax nordväst om Åkersberga centrum. Varvet går i högervarv runt Garnsviken, vägen närmast vattnet, dvs. bara högersvängar, förbi Sjöberg, Brottby och Hakunge. Mål är på toppen av Hakungebacken.

Tävlingen går över två varv, eller noga räknat 1,9 varv, eftersom mål är på toppen av backen, medan starten är i botten av utförskörningen efter målbacken. Sammanlagt ca 42 km.

Samling för gemensam utfärd för de som vill från Slussen kl. 09.30 eller från Tullfritt kl. 09.40. Därefter är det samling och tävlingsgenomgång vid Österåkers kyrka kl. 11.

Generösa priser från vår huvudsponsor JLindeberg i form av presentcheckar i JLindebergs butik:
1:an, 2:an och 3:an på varje deltävling får ett presentkort på 1.000 kr, 750 kr respektive 500 kr. I slutställningen får de 10 främsta ett presentkort, så det finns mycket att kämpa om än!

Ställningen i JLindeberg – Valhall KM Cup efter fyra av sex deltävlingar (och resultaten för varje deltävling) hittar ni under ”KM Cup”.