Även i år så kommer maj efter april. Och här kommer schemat.
Notera att vi nu startar klockan 18.30 på tisdagar och torsdagar.
Under månaden så är det flertalet Sth-cup på tisdagarna. Dessa veckor kör vi tisdagsracet på torsdagen istället. Tisdag blir torsdag!

Än gång så hälsar vi nya cyklister välkomna till våra träningar! Vi önskar att ni som kör frekvent med oss också blir medlemmar. Vi önskar också att vi kör snyggt och säkert och visar varandra hänsyn vilket extremt kortfattat innebär att vi kör på höger sida av vägen, stannar vid rödlysen och är trevliga mot varandra.

Notera att det ligger några turer norr om huvudstaden där vi samlas vid Roslagstull, närmare bestämt vid hamburgerrestaurangen Tullfritt.

Datum: Tisdag 1 maj
Plats: Roslagstull, Tullfritt
Tid: kl 18.30
Ansvarig: Andreas Lindqvist
Dags för årets första tur till Vaxholm.
Vi kör ut i mindre grupper, dock inom synhåll. Se till att första gruppen kör rätt väg ut. Med rätt väg innebär höger vid bron vid Danderyds Sjukhus. Genom rondellen vid Statoil, genom nästa rondell, under Roslagsbanan, Vänster, höger över korsningen och mot Näsby Park, Gribbylund, Arninge. Vi stannar till på höger sida innan spåret. Efter pausen rullar vi ner och racet startar först efter vi kommit över Vaxholmsvägen. Vi svänger höger Bogesundsvägen och målet är skylten i backen upp mot Statoil. Här stannar vi och andas ut, innan vi gör om det hela (fast på andra sidan vägen) och målet på vägen hem är då skylten Rydbo. Vi väntar in närbelägna eftersläntare, men inte i en evighet.

Datum: Torsdag 3 maj
Plats: Trispot
Tid: kl 18:30
Ansvarig: Ckv 345
Idag paltar vi oss ut till Saltsjöbaden och kör intervaller i Observatoriabacken. Efter det bär det ut mot Älgö, och sedan hem igen i raskt och hårt tempo.

Datum: Söndag 6 maj
Tid: kl 9:30
Plats: Trispot
Ansvarig: CkV 345
Idag kör mot Ingarö och det “vanliga tisdagsvarvet” runt Brunn. Blir det många så kör vi som vanligt ut i mindre grupper. Vi stannar till vid skolan på vägen ut, men inte vid den gamla bensinmacken! Vi kör sedan varvet runt Brunn i nästan två varv. Sista varvet kör vi via golfbanan och målet är busshållplatsen. Det står Ingaröstrand på skylten där det svängs höger från ordinarie väg. På vägen hem kör vi via Gustavsberg och Norra Lagnövägen hem. Fika för de som vill på fiket i Gustavsbergs hamn.

Datum: Tisdag 8 maj
Ej träning p.g.a. Sth-cup

Datum: Torsdag 10 maj
Plats: Trispot
Tid: kl 18.30
Ansvarig : Andreas Lindqvist
Nu blir det alltså tisdagsträning fast det är torsdag. Helt otroligt.
Härliga klassikern Årsta Havsbadsrundan står på kvällens tapet.
Vi delar in oss i mindre grupper och kör vanliga vägen ut. Kör nu inte så fort under uppvärmningen. Vi rättar till kläderna under bron och kör lite halvlugnt genom Tyresö innan det tar fart. Höger Österhaningevägen, direkt vänster backen mot Årsta HB, via Västerhaninge, genom Jordbro industriområde, Länna, Trångsund, Sköndal. Målet är skylten i Enskede.

Datum: Söndag 13 maj
Tid: kl 9:30
Plats: Trispot
Ansvarig: CkV 345
Vi delar in oss i mindre grupper och kör “vanliga” vägen Årsta Havsbad. Naturligtvis så stannar vi till und. Vi passerar Vendelsö, Brandbergen, Dalarövägen. Vi kör Årsta Havsbad, men svänger sedan vänster efter Nynäsvägen. Det står STAV på skylten. Efter ca 1 km svänger vi vänster igen, parallellt med Nynäsvägen. Sedan vänster igen samt höger mot Landfjärden. Följ gamla Nynäsvägen till Ösmokorset där vi fikar på Plantshoppen. På vägen hem kör vi till Ösmo och den slingriga Väggarövägen. Vi svänger höger på Sorundavägen och kör ända fram till Gamla Södertäljevägen där vi svänger höger. I Tungelsta vänster samt höger vid bron. Kör över spåret och mot Västerhaninge. Vänster genom Västerhaninge och genom Jordbro industriområde, Länna, Trångsund, Enskede.
Tänk på: Ni som hittar vägen visar densamma för de som inte hittar som då lämpligen inte tar täten!

Datum: Tisdag 15 maj
Ej träning p.g.a. Sth-cup.
Observera att det är Ingarö Folktempo där vi själva är arrangör. Ni som inte är funktionärer är välkomna att tävla eller heja, eller bådadera.

Datum: Torsdag 17 maj
Tid: kl 18:30
Plats: Långholmsgatan 14, Hornstull, utanför cykelbutiken.
Ansvarig: Andreas Lindqvist
Tisdagspass fast det är torsdag!
Långa varvet runt Bornsjön står på kvällens agenda. Vi delar in oss i mindre grupper och åker ut vanliga vägen via Aspudden, Kransen, Bredäng, Skärholmen, Alby samt stannar till vid busshållplatsen vid Botkyrka kyrka. Där rättar vi till kläderna och rullar igång lite försiktigt. Ansvarig kommer tydligt att peka ut vad mållinjen befinner sig. Vi kör som vanligt högervarv runt sjön och vid Vällingevägens slut så svänger vi sedan höger och avverkar Käggelbodabacken. Riksettan på vägen hem.

Datum: Söndag 20 maj
Plats: Tullfritt
Tid: kl 9.30
Ansvarig: Ckv 345
Det blir två turer till Vaxholm denna månad! Det gör knappast något då det brukar vara synnerligen trevligt.
Vi kör ut i mindre grupper, dock inom synhåll. Se till att första gruppen kör rätt väg ut. Med rätt väg innebär höger vid bron vid Danderyds Sjukhus. Genom rondellen vid Statoil, genom nästa rondell, under Roslagsbanan, Vänster, höger över korsningen och mot Näsby Park, Gribbylund, Arninge. Vi stannar till på höger sida innan spåret. Efter pausen rullar vi ner och racet startar först efter vi kommit över Vaxholmsvägen. Vi svänger höger Bogesundsvägen och målet är skylten i backen upp mot Statoil. Här stannar vi och andas ut, och kanske en snabbfika, innan vi gör om det hela (fast på andra sidan vägen) och målet på vägen hem är då skylten Rydbo. Vi väntar in närbelägna eftersläntare, men inte i en evighet.

Datum: tisdag 22 maj
Ej träning p.g.a. Sth-cup.

Datum: Torsdag 24 maj
Tid: kl 18:30
Plats: Trispot
Ansvarig: Andreas Lindqvist
Tisdagsträning på torsdag igen!
Idag kör vi över Pålamalm. Vi kör ut i mindre grupper och samlar ihop oss vid Länna. Vi kör genom Jordbro, Västerhaninge, INTE under motorvägsbron, utan vi svänger höger mot STAV. Kör ca 2 km, Vänster mot LANTFJÄRDEN, sedan höger mot TUNGELSTA, genom Tungelsta mot SÖDERTÄLJE, sedan vänster mot TULLINGE. Målet vid skylt innan Huddingevägen. Om du känner att du inte hittar så ligger du inte först.

Datum: Söndag 27 maj
Tid: kl 9:30
Plats: Trispot
Ansvarig: CkV 345
Idag kör mot Ingarö och det “vanliga tisdagsvarvet” runt Brunn. Blir det många så kör vi som vanligt ut i mindre grupper. Vi stannar till vid skolan på vägen ut, men inte vid den gamla bensinmacken! Vi kör sedan varvet runt Brunn i nästan två varv. Sista varvet kör vi via golfbanan och målet är busshållplatsen. Det står Ingaröstrand på skylten där det svängs höger från ordinarie väg. På vägen hem kör vi via Gustavsberg och Norra Lagnövägen hem. Fika för de som vill på fiket i Gustavsberg.

Datum: Tisdag 29 maj
Ej träning p.g.a. Sth-cup.

Datum: Torsdag 31 maj
Tid: kl 18:30
Plats: Tullfritt
Ansvarig: Andreas Lindqvist
Idag händer något som inte händer så ofta. Vi kör en ny runda. Vi delar som vanligt in oss i mindre grupper. Observera att detta är en runda med mer trafik och trafikljus än vanligt. Respektera detta.
Vi kör ut mot Danderyd, vänster vid gångbron vid Danderyds Sjukhus. Mot Mörby Centrum, vänster Edsviksvägen. Vänster Sollentunavägen där vi börjar köra på, sedan höger Frestavägen, genom rondellen, ut på Skålhamravägen, höger Vallentunavägen. Vi kör genom Vallentuna ända till Angarn, sedan höger mot Åkersberga. Målet är skylten innan rondellen. Vi kör hem via Ullna, Arninge, Gribbylund, Djursholm