CK Valhalls cyklister

CK Valhall, gruppbild

CK Valhalls cyklister består till största del av till heltidsarbetande män och kvinnor med en stor passion för att cykla snyggt och snabbt. De flesta skulle kalla sig för landsvägscyklister men en del cyklar även mountainbike i skogen. När landsvägssäsongen lider mot sitt slut plockar många fram cykelcrossen och fortsätter cykla på stigar och grusvägar.

Nästan hälften av CK Valhalls cyklister löser varje år en tävlingslicens för att tävla i antingen senior-, elit- eller veteranklasserna. Tävlingskulturen i klubben gör att steget till att prova på att ställa upp på en tävling blir litet. Detta innebär att cyklister från klubben finns på startlinjen vid de flesta svenska tävlingarna och har gjort att klubben har blivit en plantskola för nyblivna tävlingscyklister. Vi är speciellt stolta över att OS-cyklisten Sara Mustonen gjorde sin första tävling i en CK Valhall tröja.

Om du känner för att se hur det är att cykla med Stockholms snabbaste cyklister kom ner och prova att träna med oss.