Träning

Välkommen till CK Valhalls träningar! Är du ny bör du dock läsa detta först. Under året kör vi flera olika typer av träning anpassade efter säsong.

Utomhus

Från april till september kör vi racer utomhus. Vi kör organiserade och ledarledda pass på tisdagar och torsdagar. På helgerna kör vi distanspass som dock inte alltid har ledare närvarande.

Tisdag

På tisdagar samlas vi oftast vid cykelbutiken Trispot i Hammarby sjöstad, kolla in vår Facebooksida och det månadsschema som ligger där för information om exakt plats och vilken runda som gäller. Från samlingsplatsen kör vi tillsammans ut ur stan, sedan är det full fart. När det är som bäst avlöser attackerna varandra och man har en smak av styrlinda i munnen när man kommer hem. Släng in en och annan skyltspurt längs vägen och tisdagen är komplett. På tisdagarna välkomnar vi även de som är med i andra klubbar att komma och köra med oss. Läs mer om våra klassiska tisdagsrundor.

Torsdag

Här är det lite mer ordning och reda på träningen. Nu tränar vi på mer teknik, taktik och specifika moment inom cykling. Vi kör sånt som lagtempo, spurter och backe. Samlingen sker oftast vid cykelbutiken Trispot i Hammarby sjöstad, kolla in vår Facebooksida och det månadsschema som ligger där för information om exakt plats och vilken runda som gäller.

Söndag

Söndagspassen leds oftast av klubbens veteraner, Valhall 345. Samlingen är vanligtvis klockan 9 vid cykelbutiken Trispot i Hammarby sjöstad (men som alltid – kolla CK Valhalls Facebooksida för aktuellt träningsschema!), och passen går ofta utåt Värmdö eller söderut (gärna med fika vid Ösmo). Utmärkande för söndagsturerna är god gemenskap och tydligt träningsfokus – och efteråt finns det naturligtvis tillfälle för en gemensam fikastund i gott sällskap för de som kan och vill.

Inomhus

Under vintern har vi ett antal pass inomhus på Bosön. Mer information om dessa kommer att publiceras när det drar ihop sig.

Frågor om träning?

Kontakta ordförande, ordforande@ckvalhall.se