Träning

Välkommen till CK Valhalls träningar! Är du ny bör du dock läsa detta först. Under året kör vi flera olika typer av träning anpassade efter säsong.

Utomhus

Snart är det vårpremiär för CK Valhalls gemensamma tisdags- och torsdagsträningar. Som traditionen bjuder så börjar vi med gruppträning runt Gärdet. Tisdagen den 1/4, kl.18 möts vi vid rondellen Valhallavägen / Oxenstiernsgatan för vårens första tisdagspass. Hela träningsprogrammet för april hittar du här.

Från April till September kör vi racer utomhus. Vi kör organiserade och ledarledda pass på Tisdagar och Torsdagar. På helgerna kör vi distanspass som dock inte alltid har ledare närvarande.

Tisdag

På tisdagar samlas vi oftast vid Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad, håll utkik i träningsschemat för aktuell samlingsplats. Därifrån kör vi tillsammans ut ur stan, sedan är det full fart. När det är som bäst avlöser attackerna varandra och man har en smak av styrlinda i munnen när man kommer hem. Släng in en och annan skyltspurt längs vägen och Tisdagen är komplett. På tisdagarna välkomnar vi även de som är med i andra klubbar att komma och köra med oss. Läs mer om våra klassiska tisdagsrundor.

Torsdag

Här är det lite mer ordning och reda på träningen. Nu tränar vi på mer teknik, taktik och specifika moment inom cykling. Vi kör sånt som lagtempo, spurter och backe. Samlingen sker oftast vid Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad, håll utkik i träningsschemat för aktuell samlingsplats.

Söndag

Nu lämnar vi Slussen åt byggarbetarna och förändringens tid. Istället samlas vi nu även på söndagarna utanför Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad, Skeppsmäklargatan 33. Klockan 9:00 samlas söndagens cyklister och en stark och glad nyhet är att CK Valhalls H40-sektion erbjuder övriga Valhallcyklister att delta i deras populära och fartfyllda söndagsträningar.  Där erbjuds deltagarna intensiva och strukturerade träningspass, ofta utåt Värmdö med god gemenskap och tydligt träningsfokus. Efteråt finns det naturligtvis tillfälle för en gemensam fikastund i gott sällskap för de som kan och vill.

Lördag

Vi kommer i år inte att ha ett officiellt pass på Lördagarna eftersom det ofta har varit dålig uppslutning. Känner ni att en stor saknad efter detta pass är det bara att säga till träningsansvarig så kommer det tillbaka på programmet.

Inomhus

Under vintern har vi ett antal pass inomhus på bosön. Mer information om dessa kommer att publiceras när det drar ihop sig.

Frågor om träning?

Kontakta Ordföranden (ordforande@ckvalhall.se)